14/11/2024
Περισσότερα
10/11/2024
Περισσότερα
01/11/2024
Περισσότερα
24/10/2024
Περισσότερα
20/10/2024
Η ασφάλεια στην παραγωγή τροφίμων είναι κρίσιμη για την προστασία της δημόσιας υγείας και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Συστήματα όπως το HACCP βοηθούν στον εντοπισμό και την αντιμετώπιση κινδύνων, ενώ πιστοποιήσεις όπως το ISO 22000 αποδεικνύουν τη δέσμευση των επιχειρήσεων στην ασφάλεια. Η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στη συμμόρφωση με αυτά τα πρότυπα, παρέχοντας καθοδήγηση για τη διαδικασία πιστοποίησης και διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα είναι ασφαλή και ποιοτικά. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις διατηρούν υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ποιότητας στην αγορά.
Περισσότερα
10/10/2024
Η επισήμανση τροφίμων αποτελεί βασικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, τη διαφάνεια προς τους καταναλωτές και την αποφυγή παραπλανητικών πρακτικών. Προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και συμβάλλει στη διαχείριση κρίσεων, όπως ανακλήσεις προϊόντων
Περισσότερα
Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.