Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις

Εκπαιδεύσεις προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων

Η SAFE EAT διαθέτει στελέχη που:

- είναι ενταγμένοι στο Μητρώο Εκπαιδευτών του ΕΦΕΤ για τη διενέργεια πιστοποιημένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σε εργαζομένους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος με σκοπό την απόκτηση του απαιτούμενου Πιστοποιητικού Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ, σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616/Β/17-08-2007 του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

- είναι εξειδικευμένοι στα πρότυπα ISO2200:2018, ISO9001:2015, FSSC22000, IFS v7, BRC issue 9, GLOBAL GAP και στις απαιτήσεις Βιολογικής Πιστοποίησης για τη διενέργεια προγραμμάτων εκπαίδευσης προσωπικού και υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών.

Οι εκπαιδευτές μας διαθέτουν ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα: ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων (food quality and safety), διαχείριση ολικής ποιότητας (total quality managment), κουλτούρας ασφάλειας τροφίμων (food safety culture), απάτης στα τρόφιμα (food fraud), προστασία τροφίμων από κακόβουλες ενέργειες (food defense), νομοθεσία τροφίμων (food legislation).

- είναι εγκεκριμένοι συνεργάτες του παγκόσμιου οργανισμού BRCGS για την διενέργεια πιστοποιημένων προγραμμάτων εκπαίδευσης σύμφωνα με το πρότυπο Global Standard for Food Safety Issue 9. Η έκδοση 9 τίθεται σε εφαρμογή σε όλες τις επιθεωρήσεις από την 1η Φεβρουαρίου 2023.
Δείτε περισσότερα εδώ www.brcgs.com

- είναι πιστοποιημένοι με εκπαιδευτική επάρκεια από τον ΕΟΠΠΕΠ με πολυετή διδακτική εμπειρία ως εκπαιδευτές δημοσίων και ιδιωτικών φορέων.

Από το Blog μας

Η Σημασία της Επισήμανσης Τροφίμων για τις Επιχειρήσεις

10/10/2024

Η Σημασία της Επισήμανσης Τροφίμων για τις Επιχειρήσεις

Η επισήμανση τροφίμων αποτελεί βασικό εργαλείο για τις επιχειρήσεις, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, τη διαφάνεια προς τους καταναλωτές και την αποφυγή παραπλανητικών πρακτικών. Προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα και συμβάλλει στη διαχείριση κρίσεων, όπως ανακλήσεις προϊόντων

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Μυκοτοξίνες σε Φυτικά Ροφήματα: Ανησυχίες για την Υγεία & Ασφάλεια

07/10/2024

Μυκοτοξίνες σε Φυτικά Ροφήματα: Ανησυχίες για την Υγεία & Ασφάλεια
Οι μυκοτοξίνες, τοξικές ουσίες από μύκητες, ανιχνεύονται σε φυτικά ροφήματα, όπως αμυγδάλου και βρώμης, και αποτελούν κίνδυνο για την υγεία, ειδικά για τα παιδιά. Η SafeEat βοηθά τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν αυτούς τους κινδύνους, διασφαλίζοντας την ασφάλεια τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών.
Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Νέα Δυνατότητα Πιστοποίησης Προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ μέσω gov.gr από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

04/10/2024

Νέα Δυνατότητα Πιστοποίησης Προϊόντων ΠΟΠ/ΠΓΕ μέσω gov.gr από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ

Η πιστοποίηση προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ είναι κρίσιμη για την ποιότητα των ελληνικών προϊόντων. Ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ διευκολύνει την υποβολή αιτήσεων μέσω gov.gr, ενώ η SafeEat προσφέρει υποστήριξη για τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ασφάλειας τροφίμων. Αυτή η διαδικασία ενισχύει την ποιότητα και την αναγνωρισιμότητα των προϊόντων.

Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.