BRCGS Agents and Brokers

BRCGS Agents and Brokers

Το BRCGS Agents and Brokers αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο και παρέχει το πλαίσιο για τη διαχείριση της ασφάλειας, της αυθεντικότητας, της ποιότητας και της νομιμότητας των προϊόντων για τις επιχειρήσεις τροφίμων, συσκευασίας και καταναλωτικών προϊόντων που αγοράζουν, πωλούν ή μεσολαβούν στο εμπόριο προϊόντων, αλλά δεν παράγουν, επεξεργάζονται ή αποθηκεύουν τα προϊόντα στις δικές τους εγκαταστάσεις.

Το BRCGS Agents and Brokers αποτελεί ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο που διαχειρίζεται από τον Βρετανικό Οργανισμός Λιανεμπορίου/British Retail Consortium (BRC). Παρέχει το πλαίσιο για τη διαχείριση της ασφάλειας, της αυθεντικότητας, της ποιότητας και της νομιμότητας των προϊόντων για τις επιχειρήσεις τροφίμων, συσκευασίας και καταναλωτικών προϊόντων που αγοράζουν, πωλούν ή μεσολαβούν στο εμπόριο προϊόντων, αλλά δεν παράγουν, επεξεργάζονται ή αποθηκεύουν τα προϊόντα στις δικές τους εγκαταστάσεις.

Η Πιστοποίηση BRCGS Agents and Brokers αναγνωρίζεται από πολλούς λιανεμπόρους, εταιρείες παροχής υπηρεσιών τροφίμων και κατασκευαστές σε όλο τον κόσμο κατά την αξιολόγηση των δυνατοτήτων των προμηθευτών τους, καλύπτοντας την πιστοποίηση για τις ακόλουθες κατηγορίες προϊόντων:

  • Προϊόντα διατροφής, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων υλών, των επεξεργασμένων τροφίμων και των φρουτολαχανικών
  • Υλικά συσκευασίας – πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή υλικά και πρώτες ύλες για την κατασκευή υλικών συσκευασίας
  • Τροφές για κατοικίδια για οικόσιτα ζώα
  • Καταναλωτικά προϊόντα

Από το Blog μας

Νέες Τάσεις στη Νομοθεσία Ασφάλειας Τροφίμων: Τι Πρέπει να Γνωρίζουν οι Επιχειρήσεις

14/11/2024

Νέες Τάσεις στη Νομοθεσία Ασφάλειας Τροφίμων: Τι Πρέπει να Γνωρίζουν οι Επιχειρήσεις
Η νομοθεσία ασφάλειας τροφίμων συνεχώς εξελίσσεται για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της αγοράς, της δημόσιας υγείας και των καταναλωτών. Οι επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμόσουν τις διαδικασίες τους σύμφωνα με νέα πρότυπα ποιότητας, ιχνηλασιμότητας, βιωσιμότητας και εκπαίδευσης προσωπικού. Η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις με υπηρεσίες συμμόρφωσης, εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για βιωσιμότητα και ασφάλεια προϊόντων.
Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
PFAS & Ασφάλεια Τροφίμων: Τι Πρέπει να Ξέρουν οι Επιχειρήσεις για τα PFAS στα Τρόφιμα

10/11/2024

PFAS & Ασφάλεια Τροφίμων: Τι Πρέπει να Ξέρουν οι Επιχειρήσεις για τα PFAS στα Τρόφιμα
Οι PFAS είναι ανθεκτικές χημικές ουσίες που ανιχνεύονται στα τρόφιμα και προκαλούν ανησυχία για την υγεία. Η ΕΕ θέτει αυστηρά όρια για την προστασία των καταναλωτών, και η SafeEat υποστηρίζει τις επιχειρήσεις τροφίμων στην προσαρμογή στις νέες απαιτήσεις ασφάλειας.
Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Τόνος Κονσέρβα & Υδράργυρος: Είναι ασφαλής η κατανάλωση του;

01/11/2024

Τόνος Κονσέρβα & Υδράργυρος: Είναι ασφαλής η κατανάλωση του;
Ο υδράργυρος στον τόνο κονσέρβα εγείρει ανησυχίες για την υγεία, ειδικά για ευπαθείς ομάδες όπως οι έγκυες και τα παιδιά. Παρά τη θρεπτική αξία του τόνου, ο ΕΦΕΤ συνιστά προσοχή στην κατανάλωση, επιβεβαιώνοντας παράλληλα ότι τα επίπεδα υδραργύρου παραμένουν σε ασφαλή όρια στην Ελλάδα.
Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης
Περισσότερα
Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Σας παρέχουμε μελέτη, ανάπτυξη, εφαρμογή και επιθεώρηση Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.